У Кремлі заявили, що не знають про звернення адвоката Сущенка до Путіна

У Кремлі заявили, що не знають про звернення адвоката Сущенка до Путіна

Укрінформ
У Кремлі заявили, що не мають інформації про звернення Марка Фейгіна - адвоката незаконно заарештованого в Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка з проханням звільнити його підзахисного в обмін на росіян, що утримуються в Україні.

Про це заявив прес-секретар голови РФ Дмитро Пєсков, повідомляє "Інтерфакс".

"Я не маю ніякої інформації на цей рахунок і рахунок процесу, що йде, і щодо звернення адвоката. Мені потрібен якийсь час, щоб хоч щось з'ясувати. Мені невідомо про те, що такі пропозиції надходили", - сказав Пєсков журналістам у п'ятницю.

Що стосується перспектив обміну українського журналіста на утримуваних росіян, Пєсков зазначив: "В даному випадку є спеціальна група, яка займається обговоренням питань обміну утримуваних осіб".

Читайте також: Фейгін розповів про невипадковий збіг дат у справах Сущенка і його власної

Раніше адвокат Марк Фейгін повідомив, що звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням вирішити питання зі звільненням свого підзахисного Романа Сущенка шляхом обміну.

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенко в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому пред'явили звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд продовжив арешт Сущенко до 16 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-