Обвинувального висновку в справі Сущенка досі немає - адвокат

Обвинувального висновку в справі Сущенка досі немає - адвокат

Укрінформ
Обвинувальний висновок з прокуратури у справі незаконно заарештованого в Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка поки що не надходив.

Про це розповів кореспондентові Укрінформу адвокат журналіста Марк Фейгін, який відвідав у СІЗО свого підзахисного.

«Тільки що вийшов від Романа Сущенка. Все по-старому. У тому числі і що стосується обвинувального висновку. Він з прокуратури так і не надійшов. Чекаємо», - сказав Фейгін.

Раніше він пояснював, що російська прокуратура повинна або затвердити обвинувальний висновок, або повернути його слідству на доопрацювання. Затвердивши обвинувачення, прокуратура передає всі матеріали до суду, який і призначає дату попередніх слухань.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунуто обвинувачення в «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ це спростували.

Читайте також: Сущенко і його адвокат вивчили всі матеріали справи

24 січня 2018 року Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 березня 2018 року.

Судові засідання у справі Сущенка, швидше за все, розпочнуться в березні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-