Сущенко і його адвокат ознайомляться з речдоками наступного тижня

Сущенко і його адвокат ознайомляться з речдоками наступного тижня

Укрінформ
Незаконно заарештований у Москві кореспондент Укрінформу Роман Сущенко і його адвокат Марк Фейгін закінчать ознайомлення зі справою наступного тижня - після ознайомлення з речовими доказами слідства.

Про це адвокат Сущенка Марк Фейгін повідомив кореспондентові Укрінформу.

«Як я вже розповідав, мій підзахисний закінчив ознайомлення зі справою. Я постараюся швидше прочитати три томи, які залишилися мені. Наступного тижня ми разом ознайомимося з речовими доказами. Імовірно, у нас на це піде один день. Сподіваюся, вкладемося», - сказав Фейгін.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

Читайте також: Сущенко дочитав справу, попереду - вивчення речових доказів

24 січня 2018 року Московський міський суд продовжив строк тримання під вартою Роману Сущенку на два місяці - до 30 березня 2018 року. На це рішення була подана апеляційна скарга.

Раніше Фейгін заявляв, що судові засідання у справі його підзахисного можуть початися у кращому разі в лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-