Сущенко дочитав справу, попереду - вивчення речових доказів

Сущенко дочитав справу, попереду - вивчення речових доказів

Укрінформ
Незаконно заарештований у Москві кореспондент Укрінформу Романа Сущенко закінчив вивчення матеріалів справи, яка налічує 12 томів, проте ще залишається ознайомлення з речовими доказами.

Про це адвокат Сущенко Марк Фейгін повідомив кореспондентові Укрінформу.

«Мій підзахисний вже закінчив читання 12 томів справи, я поки трохи відстаю. Але нам ще належить серйозна спільна робота з ознайомлення з речовими доказами. Вони йдуть окремо. У середу спробую потрапити до СІЗО до Романа Володимировича, тоді ще будуть новини», - сказав Фейгін.

Він також уточнив, яким є зміст 12-го тому справи Сущенка, що з'явився нещодавно. За словами адвоката, там в основному зібрані клопотання захисту, близько ста сторінок, тому багато часу на ознайомлення з ним не потрібно.

Читайте також: Справа Сущенка знову розрослася - з'явився 12 том

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

24 січня 2018 року Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Роману Сущенку на два місяці - до 30 березня 2018 року. На це рішення була подана апеляційна скарга.

Раніше Фейгін заявляв, що судові засідання у справі його підзахисного можуть початися в кращому випадку в лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-