Діти різних країн підтримали малюнками українських політв'язнів

Діти різних країн підтримали малюнками українських політв'язнів

Фото
Укрінформ
Сотні дітей із багатьох країн світу підтримали своїми малюнками українців, які утримаються заручниками режимом у Кремлі.

Багато малюнків зробили й діти, які навчаються в Українській школі Святого Володимира Великого у Парижі на підтримку, зокрема, й українського журналіста Романа Сущенка, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Пересилаємо малюночки з Парижа нашим героям: Сущенку Роману, Чийгозу Ахтему, Чирнію Олексію, Шаблію Глібу, Сенцову Олегу, Костенку Олександру, Клихy Станіславy, Зейтуллаєвy Русланy та усім іншим українським патріотам, яких утримує путінський режим у Росії та на території окупованого Криму», - сказала Надія Міхаль, учителька в українській школі Святого Володимира Великого в Парижі.

«Наша діаспора у Франції молиться щодня за визволення і здоров'я українських політв'язнів в РФ і Криму», - зазначив представник паризького осередку організації «Всесвітнього руху патріотів України», - Володимир Когутяк.

Не лишаються байдужими та підтримали українських політичних заручників Кремля українська школа «Наше майбутнє» (Мадрид), Конгрес українців Латвії, українська діаспора у Швейцарії, Канаді, Лондоні та інших містах світу.

Керівник «Всесвітнього руху патріотів України» Ірина фон Бург, яка виступила організатором акції, нагадала, що на території РФ протиправно утримуються 44 українці, які перебувають під арештом за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

«Ці люди є заручниками російського тоталітарно-iмперського режиму Путіна. Ми, українці, не перестаємо боротися за наших побратимів, які, навіть перебуваючи у полоні, із в'язниць продовжують боротися з російською безчесною судовою системою та брехливою пропагандою Кремля по всьому світі», - наголосила фон Бург.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-