Дружина Сущенка: За всі 4 місяці ми з Романом не розмовляли

Дружина Сущенка: За всі 4 місяці ми з Романом не розмовляли

Укрінформ
Дружина заарештованого в РФ журналіста Укрінформу Романа Сущенка Анжела розповіла, що не розмовляла з чоловіком з того часу, як його затримала ФСБ.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"За всі ці 4 місяці і навіть більше ми з Романом не розмовляли. Йому заборонені дзвінки. Ми можемо спілкуватися або через адвоката, або він пише нам листи. Зустрічі нам також заборонені", - сказала Сущенко.

За її словами, після зустрічі з Президентом України Петром Порошенком у родини додалося впевненості, що ситуація з Романом Сущенком скоро вирішиться і він повернеться додому.

"Додалося впевненості. Ми зрозуміли, що наша сім'я не залишилася один на один з бідою, проблемою. Нам дуже приємно, що Президент саме в цей день (день народження Романа - ред.) зустрівся з нашою родиною, за що ми йому дуже вдячні", - говорить вона.

Сущенко також зазначила, що безпосередньо з боку РФ з нею на зв'язок ніхто не виходить, все спілкування тільки через адвокатів. Останні ж впевнені в успіху своєї справи і що Роман скоро вийде на свободу.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто звинувачення у "шпигунстві". Суд у Москві продовжив термін перебування журналіста під вартою до 30 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-