Експертизи у справі Сущенка можуть затягнути до весни - адвокат

Експертизи у справі Сущенка можуть затягнути до весни - адвокат

Ексклюзив
Укрінформ
Марк Фейгін, адвокат неправомірно затриманого в Москві журналіста Укрінформу Романа Сущенка, передбачає, що експертизи, призначені слідством у справі його підзахисного, затягнуться до весни.

Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

"У "справі Сущенка" має розпочатися проведення експертиз. Якщо буде наказ "згори", то процес, звісно, може значно прискоритися. Але судячи з того, як зараз йдуть справи, такого не передбачається. Думаю, до великих свят до пуття нічого зробити не встигнуть. Потім поки почнуть робити після свят... З такою швидкістю можуть закінчити десь до кінця березня", - сказав Фейгін.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву, зазначивши, що вона не відповідає дійсності.

Термін утримання Сущенка під вартою було продовжено за рішенням Лефортовського суду до 30 січня 2017 року.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-