Зеленський записав звернення до українських олімпійців

Зеленський записав звернення до українських олімпійців

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський сподівається, що на літніх Олімпійських іграх в Токіо засяють яскраві українські зірки й столиця Японії побачить підняті синьо-жовті прапори.

Про це він зазначив у відеозверненні, опублікованому на сторінці глави держави у Фейсбуці з нагоди початку Ігор, повідомляє Укрінформ.

"Вірю, що в країні висхідного сонця засяють яскраві українські зірки. І вірю, що ви плануєте нам те, що дорожче від золота, срібла й бронзи, – це емоції від перемоги, гордість бути українцями, щастя бути українцями, миті, які залишаються назавжди у нашому великому, понад 40-мільйонному сімейному альбомі. Давайте поповнимо цей альбом. Ми у вас віримо, ми за в нас вболіваємо і чекаємо золото в Україні. А наше золото - це всі українці у Токіо", - підкреслив Президент.

Зеленський нагадав, що завдяки українським олімпійцям, синьо-жовтий прапор підіймали вгору в різних куточках планети.

"Вірю, невдовзі його побачить і Токіо", - сказав він.

Читайте також: У центрі Києва підняли прапор на честь Олімпіади

Глава держави додав, що хоч ця Олімпіада відбудеться за порожніх трибун, вона не матиме "порожніх сердець". За його словами, серця всіх українців будуть сповнені підтримкою й вірою у перемоги українських спортсменів.

“Подаруйте нам те, що дорожче за золото, срібло й бронзу, – це емоції від перемоги, гордість за те, що ми – українці! Вище, швидше, сильніше! І без травм! Слава Україні!”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Склад збірної України для участі в Олімпійських іграх у Токіо

Як повідомлялося, XXXII літні Олімпійські ігри у п'ятницю, 23 липня, стартували в Токіо (Японія) і триватимуть до 8 серпня. Україну представлятимуть 158 спортсменів у 25 видах спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-