Сергій Бубка зустрівся з українськими спортсменами в Олімпійському селищі Токіо

Сергій Бубка зустрівся з українськими спортсменами в Олімпійському селищі Токіо

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України (НОК) олімпійський чемпіон Сергій Бубка сьогодні зустрівся зі спортсменами олімпійської збірної України, які представлятимуть нашу країну на Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо.

Як повідомляє пресслужба НОК, в Олімпійському селищі Сергія Бубку зустріли вітчизняні представники боксу, дзюдо, кінного спорту, настільного тенісу, стрільби з лука, тенісу та фехтування, передає Укрінформ.

Глава НОК поспілкувався зі спортсменами, дав поради щодо налаштування на відповідальний старт, поцікавився процесом їх акліматизації, облаштування в олімпійській домівці та фінальним етапом підготовки.

Від імені олімпійської команди Сергій Бубка привітав сьогоднішніх іменинників, а саме, Геннадія Білодіда - тренера й батька дзюдоїстки Дар'ї Білодід - та старшого тренера збірної України з фехтування Олега Штурбабіна.

Під час зустрічі президент НОК порадив спортсменам залишити емоції поза спортивним майданчиком та Олімпійським селищем.

«Напередодні важливого старту ви не повинні нервувати, думати про виступ. Відволікайтесь! Читайте книги, дивіться корисні фільми. Мисліть позитивно», - сказав Бубка, побажавши українським спортсменам успіхів в олімпійському Токіо.

Олімпійці зробили спільне фото з прапором України, який переданий їм в Києві Президентом України Володимиром Зеленським й підписаний військовими, які в різні роки захищали нашу країну на фронті.

Читайте також: Костевич і Нікішин стануть прапороносцями України на відкритті Олімпіади в Токіо

Нагадаємо, Ігри відбудуться з 23 липня по 8 серпня. На найпрестижнішому спортивному форумі Україна представлена 157-ма спортсменами, які виступають у 25 видах спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-