Мінветеранів, Мінмолодьспорту та Асоціація футболу підписали меморандум про співпрацю

Мінветеранів, Мінмолодьспорту та Асоціація футболу підписали меморандум про співпрацю

Фото
Укрінформ
На столичному НСК «Олімпійський» сьогодні, 15 липня, відбулося підписання тристороннього меморандуму про співпрацю між Міністерством у справах ветеранів, Міністерством молоді та спорту і ГО «Українська асоціація футболу» (УАФ).

Документ підписали міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, передає кореспондент Укрінформу.

Об’єднання зусиль сторін-підписантів й надалі підтримуватиме захисників України через різні футбольні заходи та змагання, збільшуватиме популярність футболу серед ветеранів війни та їхніх дітей.

За словами Юлії Лапутіної, меморандум сприятиме розвитку ветеранського футболу у кожному куточку України.

"Це зміцнюватиме комунікації та координацію наших зусиль, зокрема, з підготовки суддів ветеранського футболу, проведення відповідних тренінгів, які нам допоможе організувати Асоціація /УАФ/, в якої є величезний досвід. Це також можливість для наших ветеранських команд та уболівальників відвідувати матчі за участю національної збірної України", - зазначила міністр у справах ветеранів.

Мінветеранів, Мінмолодьспорту та УАФ підписали трьохсторонній меморандум про співпрацю / Фото: Олена Худякова, Укрінформ

Вадим Гутцайт у свою чергу наголосив, що подібна співпраця із захисниками України та членами їхніх сімей проводиться не лише у футболі.

"В усіх видах спорту працюють з ветеранами. Ми всебічно сприяємо у проведенні тренувальних зборів, за необхідністю надаємо можливість скористатися Західним реабілітаційно-спортивним центром. Тобто ми в діалозі з ветеранами в усіх видах спорту", - сказав мііністр молоді та спорту.

А Андрій Павелко повідомив, що перший захід в рамках меморандуму відбудеться 4 вересня на НСК "Олімпійський".

"Ветерани війни та їхні родини безкоштовно відвідають відбірковий матч чемпіонату світу-2022 Україна - Франція", - пообіцяв президент УАФ.

Читайте також: Збірну України провели на Олімпіаду в Токіо

У заході також взяв участь Артем Лукашук - ветеран АТО, член збірної команди учасників АТО Черкаської області, ФК «Черкаські Козаки АТО», віце-чемпіон України «Кубку Нескорених» у Києві та бронзовий призер чемпіонату України з міні-футболу «Кубок Нескорених».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-