«Зоря» і «Олександрія» закінчили два спаринги результативними нічиїми

«Зоря» і «Олександрія» закінчили два спаринги результативними нічиїми

Укрінформ
У двох матчах - десять забитих голів.

«Зоря» і «Олександрія» двічі зіграли внічию в контрольних матчах перед початком нового сезону, повідомляє прес-служба луганців, передає Укрінформ.

Перший матч на полі запорізької арени «Торпедо» закінчився з рахунком 3:3. Рахунок відкрив Сергій Булеца, якого «Зоря» раніше орендувала у «Динамо».

До кінця матчу за луганчан двічі забив Олександр Гладкий, за «Олександрію» відзначилися Дмитро шастати, Олег Кожушко та Каспарс Дубра.

Другий матч стартував відразу після закінчення першого і подарував чотири голи - по два від кожної з команд.

У складі «Зорі» відзначилися Шахаб Захеді і Аллахьяр Сайядманеш, у «Олександрії» - Ян Каранг і неназваний гравець на перегляді.

Читайте також: Марлон: Мені імпонують ігрова ДНК та філософія тренера «Шахтаря»

Нагадаємо, наступний сезон стане для «Олександрії» першим після звільнення головного тренера Володимира Шарана. На посаді його змінив наставник юнацької команди клубу Юрій Гура.

«Зоря» в нинішньому сезоні виступить в єврокубках: в якості третьої команди України команда Віктора Скрипника стартує в плей-офф кваліфікації Ліги Європи.

Новий сезон в чемпіонаті України стартує 25 липня - на наступний день після матчу за Суперкубок країни між «Динамо» і «Шахтарем».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-