Шевченко: Збірна України розуміє, який результат потрібен «синьо-жовтим»

Шевченко: Збірна України розуміє, який результат потрібен «синьо-жовтим»

Євро-2020
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні третього матчу групового етапу чемпіонату Європи проти національної команди Австрії.

Як інформує офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), Україну для виходу в плей-офф Євро-2020 в поєдинку з австрійцями влаштує і нічия, передає Укрінформ.

Про поточну ситуацію в збірній України: «Дениса Попова турбує литковий м'яз. Не думаю, що там серйозна проблема, але потрібен час. Швидше за все, на гру завтра він готуватися не буде. Що стосується Яремчука, то це все чутки і недостовірна інформація. З Романом все нормально, він тренувався і готується ».

«З приводу того, з ким хотілося б зіграти далі, то в футболі загадувати не можна. Нас чекає Австрія, це серйозний суперник, якого ми поважаємо. Зосереджені на цьому».

Про ймовірну нічиєї: «За таке дуже сильно карають. І будь-які розмови з приводу нічиєї і домовленості - це потрібно припиняти. Команда розуміє важливість гри, ми готуємося. Ми всі розуміємо, який результат нам потрібен, щоб вийти далі. І збірна розуміє відповідальність. Чи буду задоволений нічиєю? Я вже сказав, що теоретично нічия нас влаштовує, але це такі матчі, що якщо думати про нічию, то результату не буде. Збірна гратиме так, щоб домогтися позитивного результату».

«Я поважаю команду Австрії. У них є свій стиль, якого вони дотримуються. Є гравець дуже високого рівня - Давид Алаба. Є ряд футболістів, які заслуговують на увагу. У них агресивна і силова команда».

«Самому вийти і зіграти на Євро? Таке бажання мене давно залишило. Я реально оцінюю свої сили. Тут можна тільки посміятися. Я довіряю команді, я ними дуже задоволений. І задоволений тим, як просувається турнір».

Читайте також: Прогноз на матч Україна – Австрія

Поєдинок Україна - Австрія відбудеться в понеділок, 21 червня, на «Арені Націонале» в Бухаресті (Румунія) і розпочнеться о 19.00. Гру в прямому ефірі планують показати телеканали «Футбол 1» та «Україна».

Турнірне становище в групі С Євро-2020 після 2-го туру: Нідерланди - 6 очок (різниця м'ячів - 5:2), Україна - 3 (4:4), Австрія - 3 (3:3), Північна Македонія - 0 (2:5).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-