В матчі Україна – Австрія ніхто не гратиме на нічию – Шевченко

В матчі Україна – Австрія ніхто не гратиме на нічию – Шевченко

Укрінформ
Зубков продовжує відновлення, є проблеми у Попова.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів телеканалу «Футбол» про підготовку команди до вирішальної гри групового етапу з Австрією, передає Укрінформ.

«У суботу ми провели хороше тренування. Все нормально, травм немає. Всі хлопці в доброму гуморі. В п'ятницю не було тренування. Вранці всі гравці прийшли в зал і позаймались. Потім був відпочинок. У них було відновлення з п'яти годин. Сауна, басейн, масажі. Також ми провели теоретичне заняття. Повноцінний день, просто не було тренування. Все йде за планом, але ми прекрасно розуміємо, що таке насичений турнір, стільки ігор.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Євро-2020 Україна - Австрія

Австрія – добре збалансована команда, яка бореться, грає до кінця, пресингує постійно. Вона в гарній фізичній формі. Кращий їх момент в грі – коли вони пресингують, коли вони забирають м'яч в середині поля і відразу ж йдуть в атаку. Нам треба бути уважними в конструкції гри. Нам треба прибрати втрати м'яча, які можуть бути в середині поля. Чим гостріше ми будемо грати, тим складніше буде австрійцям оборонятися.

У цієї команди є кілька гравців, які заслуговують на увагу. Ми повинні розуміти, вони змінили вони систему гри. Останні два матчі вони грали в п'ять захисників. Конструкцію атак австрійці будують в три захисника. У цій ситуації, Алаба грає центрального захисника, який постійно на м'ячі. У нього хороша передача, хороші включення.

Читайте також: Матч Євро-2020 Україна - Австрія розсудить турецька бригада

У Зубкова та ж ситуація що і була. Він відновлюється. Ми не можемо форсувати темп його відновлення. З ним працюють хороші фізіотерапевти. У цій грі ми на нього не розраховуємо. У Попова є невелика проблема. Я думаю, завтра він буде в загальній групі.

Малиновський зліва – один з варіантів, який ми можемо використовувати. Ми знаємо, що буде дуже напружена і важка гра. Ні одна, ні друга команда не гратиме на нічию», - повідомив Шевченко.

Читайте також: Голкіпер Бущан: Збірна Австрії має відмінну атаку

До гри з Австрією команда Андрія Шевченка підходить на другому місці групи C. У обох команд – по три очки.

Українці і австрійці проведуть вирішальний матч групового раунду в понеділок, 21 червня, в Бухаресті. Початок – о 19:00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-