Голкіпер Бущан: Збірна Австрії має відмінну атаку

Голкіпер Бущан: Збірна Австрії має відмінну атаку

Укрінформ
У черговій прес-конференції, що відбулася у суботу в Українському медіацентрі Євро-2020 у Бухаресті, узяли участь футболісти національної збірної Георгій Бущан та  Сергій Кривцов.

Як повідомляє пресслужба УАФ, 27-річний голкіпер Бущан, зокрема, зазначив, що у нашого наступного суперника на Євро - збірної Австрії відмінна атакуюча лінія, передає Укрінформ. 

«Нас влаштовує нічия? Я ще не грав у жодному матчі з думкою, що мені потрібно звести зустріч унічию. Ми виходимо на поле перемагати, а вже хід поєдинку показує, зможеш ти виграти чи ні. Я думаю, що й збірна Австрії буде налаштовуватися на перемогу. Це буде цікавий матч, і ми на нього з нетерпінням чекаємо. Австрія - хороша команда з характером. У них відмінна лінія атаки, футболісти багато б'ють по воротах, багато флангових передач. Сьогодні буде теоретичне заняття і розпочнеться повноцінна підготовка до цього поєдинку... У тренувальному процесі дуже рідко трапляються спеціальні дні, коли відпрацьовуються пенальті. Я намагаюся залишатися після занять із Зінченком або Малиновським. Вони мені б’ють по воротах. Робота триває. А перед грою ми обов'язково переглядаємо, хто виконує пенальті у суперника. Тому плюс-мінус є розуміння, куди він може пробити", - заявив Бущан.

30-літній захисник Сергій Кривцов високо оцінив стан газону на стадіоні у Бухаресті, де пройде гра з австрійцями.

«Газон на стадіоні у відмінному стані, дуже хороший дренаж. Румунські уболівальники більше підтримують нас, це приємно. Нас пов’язує з цією країною тренер, Мірча Луческу.  Підтримка близьких є дуже важливою для нас. Матч із Північною Македонією вони дивилися разом по телебаченню. Діти вперше спостерігають за таким турніром та розуміють, наскільки цей чемпіонат є важливим для нас. Вони телефонують після кожного матчу. Також вони дивилися фільм «Особлива атмосфера», кажуть, що отримали дуже сильні враження, бігли мурашки по шкірі. Чи доводилося грати проти провідного форварда австрійців Арнаутовича!  Особисто проти нього я не грав. Знаю про його високу кваліфікацію, він довго виступав в англійській Прем’єр-лізі. Поряд із ним, напевно, діятиме ще один потужний нападник. План на гру  дізнаємося від нашого тренерського штабу", - розповів захисник.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Євро-2020 Україна - Австрія

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок Україна - Австрія відбудеться у понеділок на 55-тисячному Національному стадіоні в Бухаресті і розпочнеться о 19.00. Гру у прямому ефірі планують показати телеканали «Футбол 1» та «Україна».

Турнірне становище у групі С Євро-2020 після 2-го туру: Нідерланди - 6 очок (різниця м'ячів - 5:2), Україна - 3 (4:4), Австрія - 3 (3:3), Північна Македонія - 0 ( 2:5).

На фото: Георгій Бущан/uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-