Шевченко: віддаю належне Північній Македонії, але ми могли забивати і більше

Шевченко: віддаю належне Північній Македонії, але ми могли забивати і більше

Укрінформ
Україна в непростому матчі здолала македонців.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Північною Македонією (2:1) у другому турі групи С Євро-2020, повідомляє УАФ, передає Укрінформ.

Наставник «синьо-жовтої» команди віддає належне супернику, проте відзначає, що українці могли забивати більше голів.

«Фінальна частина чемпіонату Європи - це дуже емоційний турнір, в будь-який момент баланс команди може змінитися. Ми добре провели перший тайм, добре почали другий, а потім наша помилка призвела до пенальті. Після пропущеного м'яча з'явилася нервозність, потім знову у нас були шанси, ми могли забивати. Момент був у Циганкова, не реалізували пенальті», - сказав Шевченко.

«Ми могли забити і більше. Треба дивитися, скільки шансів у нас було, як команда грає в атаці, як створює моменти, наскільки різноманітно маневрує. Думаю, сьогодні збірна України досить добре зіграла в атаці, було приємно дивитися. І найголовніше, що ми знову забили і на цей раз здобули перемогу», - додав головний тренер збірної України.

Читайте також: Перемога є, проблеми не зникли

Нагадаємо, перемога над Північною Македонією стала першою для України на чемпіонаті Євро-2020. Успіх «синьо-жовтим» принесли голи Андрія Ярмоленко і Романа Яремчука.

В активі національної команди три очки після двох зіграних турів.

У понеділок, 21 червня, команда Шевченка Зіграй заключний матч групи С проти Австрії.

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-