Прогноз на матч Україна – Північна Македонія

Прогноз на матч Україна – Північна Македонія

Аналітика
Укрінформ
Шевченко обіцяє гру першим номером, аналітики вірять у нашу перемогу.

17 червня збірна України, офіційним партнером якої є Parimatch, проведе другий матч групового етапу на Євро-2020.  Команда Андрія Шевченка цього разу зіграє з Північною Македонією. Гра розпочнеться о 16:00, а о 22:00 зіграють наші сусіди по групі Нідерланди та Австрія.

Для наших суперників це перший чемпіонат Європи. На чемпіонат світу вони, до речі, поки ще не виходили. З македонцями ми грали під час відбору на Євро-2016 і обидва рази виграли (1:0 вдома та 2:0 на виїзді). На перший погляд, збірна не вражає. 62 місцев рейтингу ФІФА (у нас 24), вартість складу трохи більше 60 мільйонів євро за версією transfermarkt (у нас майже 200 мільйонів євро). Але Північна Македонія вміє дивувати. Весною цього року вона на виїзді обіграла Німеччину у відборі до ЧС-2022 (2:1). Тож, легким матч для збірної України не буде. Хоча, аналітики Parimatch вірять у перемогу саме нашої команди і дають на це 58%.

Читайте також: Визначилася форма збірної України на матч Євро з Північною Македонією

Від результату цього матчу буде залежати, хто продовжить боротьбу за вихід у плей-офф. Адже у своїй першій грі на Євро македонці також поступилися (1:3 з Австрією). Втрачати цій команді немає чого, їх вихід вболівальники і так вважають неабияким досягненням. Втім, навести галасу на чемпіонаті Європи футболісти спробують.

Як вже заявив головний тренер збірної України Андрій Шевченко, наші футболісти спробують зіграти першим номером. А від суперника тренерський штаб очікує гострих контратакуючих дій. Варто відзначити, що гравці збірної України добре знають, як за них вболівають вдома. Зокрема, вони бачили відео, як їх підтримували на «Олімпійському» під час матчу з Нідерландами. І все, що їм потрібно нині, щоб фанати продовжували вірити у команду та заряджали її на перемогу.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-