Даріо Срна: шанси України у матчі з Нідерландами - 50 на 50

Даріо Срна: шанси України у матчі з Нідерландами - 50 на 50

Укрінформ
Експерт-клуб Parimatch оцінив шанси збірної України на успіх у першому матчі на Євро-2020.

Сьогодні, безпосередньо перед матчем Нідерланди - Україна за підтримки Parimatch відбувся експерт-клуб в приміщенні НСК «Олімпійський», повідомляє спеціальний кореспондент Укрінформ.

Читайте також: Українські вболівальники в Амстердамі заспівали «Червону Руту»

Директор по футболу «Шахтаря» і колишній капітан збірної Хорватії вважає, що шанси України в матчі проти Голландії - 50 на 50.

«Я б не сказав, що Голландія вже не та. У них відбулася зміна поколінь. Я б розділив шанси на успіх 50 на 50. Андрій Шевченко навів лад в команді, показав, як перемагати великі збірні», - сказав Даріо Срна.

«Сьогодні Україна відкриває групу на чемпіонаті Європи. Головний акцент гри буде на тому, щоб не пропустити. Для мене нічия буде хорошим результатом», - додав колишній футболіст «Шахтаря» і збірної Хорватії.

Читайте також: Став відомий склад збірної України з футболу на матч Євро-2020 з Нідерландами

Для гравця збірної України Валерія Бондаря склад національної команди не став сюрпризом.

«Склад збірної України очікуваний. Єдині позиції, де була певна загадка - це центр захисту(Забарний або Кривцов), опорна зона, а саме Степаненко або Сидорчук ну і позиція воротаря», - висловився гравець донецького «Шахтаря» і збірної України.

Безпосередньо на захід доєднався з Амстердама прес-аташе збірної України Олександр Гливинський.

«На стадіоні я вже бачив наших. Чимало людей прийшло нас підтримати. В складі збірної всі здорові. На ранковому тренуванні головний тренер збірної Андрій Шевченко сказав збірній напутнє слово, хлопці готові. Ми відчуває вашу підтримку», - сказав прес-аташе збірної України Олександр Гливинський.

Нагадаємо, збірна України розпочне свій шлях на Євро матчем проти Голландії о 22:00 в Амстердамі на арені «Йоган Кройф».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-