«Ювентус» виключать із Серії А, якщо він залишиться у Суперлізі

«Ювентус» виключать із Серії А, якщо він залишиться у Суперлізі

Укрінформ
Туринський клуб досі не оголосив про вихід з проєкту.

«Ювентус» буде виключений із Серії А, якщо не покине європейську Суперлігу, повідомляє Sky Sport, передає Укрінформ. Про це заявив Президент Федерації футболу Італії Габріеле Гравіна.

«Правила прості і зрозумілі. Якщо «Ювентус» все ще буде входити в Суперлігу, він не зможе брати участь в Серії А в наступному сезоні», - сказав Гравіна.

«Буде шкода вболівальників клубу, але правила є правила, і вони можуть бути застосовані до всіх. Я сподіваюся, що це протиборство скоро завершиться», - додав Президент Федерації футболу Італії.

Читайте також: Серія А: «Мілан» трощить «Ювентус» і піднімається на 3-ю сходинку

Нагадаємо, в квітні 12 клубів оголосили про створення європейської Суперліги. Це викликало різко негативну реакцію з боку УЄФА, ФІФА та уболівальників. 9 з 12 співзасновників проекту вже покинули турнір.

«Ювентус» є одним з клубів, хто ще не оголосив про вихід з проекту. Також членами Суперліги залишаються іспанські «Реал» і «Барселона».

«Ювентус» знаходиться на п'ятому місці в турнірній таблиці Серії А за три тури до закінчення чемпіонату. «Стара сеньйора» поступилася чемпіонським званням «Інтеру».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-