Де Дзербі про «Шахтар»: проводжу безсонні ночі, обдумуючи пропозицію

Де Дзербі про «Шахтар»: проводжу безсонні ночі, обдумуючи пропозицію

Укрінформ
Італієць може змінити в донецькому клубі Луїша Каштру.

Головний тренер «Сассуоло» Роберто Де Дзербі розповів Football Italia про пропозицію від «Шахтаря», повідомляє Укрінформ. За його словами, він всерйоз роздумує над зміною клубу.

«Було б неправильно вирішувати питання мого майбутнього в «Сассуоло», дивлячись тільки на турнірну таблицю. Я хочу розглянути варіант з відходом дуже ретельно, тому що в минулому я приймав рішення досить інстинктивно. На цей раз я дійсно роздумую, проводячи безсонні ночі», - повідомив Де Дзербі.

Раніше генеральний директор «Сассуоло» Джованні Карневалі дав зрозуміти, що клуб хоче залишити Роберто Де Дзербі в своїх рядах.

Повідомлялося, що «гірники» запропонували італійському фахівцеві дворічний контракт, а переговори знаходяться на просунутій стадії. Контракт нинішнього головного тренера «Шахтаря» Луїша Каштру розрахований до кінця цього сезону.

Читайте також: Сьогодні «Динамо» може оформити чемпіонський титул і отримати нагороди

Нагадаємо, «гірники» можуть втратити статус чемпіона України вже сьогодні, якщо «Динамо» обіграє «Інгулець». Раніше «оранжево-чорні» вилетіли з Ліги Європи і Кубка України.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-