«Манчестер Сіті» офіційно оголосив про вихід із Суперліги

«Манчестер Сіті» офіційно оголосив про вихід із Суперліги

Укрінформ
Англійський гранд вирішив не брати участі в новому турнірі.

«Манчестер Сіті» на офіційному сайті повідомив про те, що клуб запустив процедури виходу з групи, що розробляє плани зі створення Суперліги, повідомляє Укрінформ.

Повідомлялося, що «Манчестер Сіті" не був ініціатором створення Суперліги. «Городяни» вирішили приєднатися до учасників нового турніру, так як боялися залишитися осторонь і втратити в грошах.

Крім «Манчестер Сіті» засновниками Суперліги стали: «Манчестер Юнайтед», «Челсі», «Ліверпуль», «Арсенал», «Тоттенхем», «Реал», «Барселона», «Атлетіко», «Ювентус», «Інтер» і «Мілан». Клуб Романа Абрамовича вже готує документи для виходу з Суперліги.

УЄФА погрожує клубам-засновникам Суперліги відстороненням від всіх змагань на національному, європейському і світовому рівнях. Також футболістам цих клубів можуть заборонити виступати за національні команди.

Читайте також: УЄФА має намір збільшити бюджет ЛЧ до 4,5 млрд євро: це контрзахід на створення Суперліги

Нагадаємо, «Манчестер Сіті» впевнено лідирує в АПЛ, випереджаючи «Манчестер Юнайтед» на вісім очок. 25 квітня «городяни» зіграють проти «Тоттенгема» в фіналі Кубка англійської ліги, а 28 квітня команда Пепа Гвардіоли зустрінеться з «ПСЖ» у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Фото: mancity.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-