Прогноз Олександра Шовковського на матч «Реал» - «Барселона»

Прогноз Олександра Шовковського на матч «Реал» - «Барселона»

Аналітика
Укрінформ
Хто виграє той і стане головним конкурентом «Атлетіко» в найближчі тури, а от нічия зіграє на руку команді Дієго Сімеоне.

Чого чекати від одного із найголовніших клубних протистоянь аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: Ла Ліга: «Атлетико» зазнає поразки і підпускає до себе переслідувачів

Прогноз на матч «Реал» - «Барселона»: команди заб’ють більше 2.5 голів. Коефіцієнт 1.5

«Реал» не програє в Ла Лізі протягом 9 останніх матчів (7 перемог і 2 нічиї). Вдома мадридці перемогли в 8 з 10 останніх матчів у чемпіонаті.

У минулому турі «Реал» обіграв «Ейбар» (2:0). Після 29 матчів Ла Ліги мадридський клуб йде 3-м в турнірній таблиці. Відставання від «Барселони» - 2 бали, а від лідируючого «Атлетіко» - 3 очки. Після аналогічного відрізка попереднього чемпіонату «Реал» мав в своєму активі на 1 бал менше, але в підсумку став чемпіоном.

Напередодні класичного іспанського протистояння мадридці зіграли перший чвертьфінал Ліги чемпіонів. На своєму полі «Реал» переміг «Ліверпуль» 3:1 (Жуніор Вінісіус-2, Асенсіо – Салах).«Реал» не програє вже 12 матчів в усіх турнірах (10 перемог, 2 нічиї). Матч-відповідь 14 квітня в Ліверпулі.

Каталонці ж не програють вже протягом 19 поєдинків (16 перемог, 3 нічиї). А на виїзді в Ла Лізі у «Барселони» 9 перемог поспіль. В останньому турі команда Рональда Кумана обіграла вдома «Вальядолід» 1:0 (Дембеле). «Барселона» повернулась на 2-е місце в турнірній таблиці, до лідера чемпіонату «Атлетіко» - 1 очко.

Також відзначимо високу результативність команди Кумана. 68 голів – це найкращий результат в лізі (у «Реала» і «Атлетіко» по 51-му забитому м'ячу). «Барселона» забивала мінімум 2 голи в кожному з останніх 7 виїзних матчів у Ла Лізі.

Нагадаємо, що на відміну від «Реала», «Барселона» вже вилетіла з Ліги чемпіонів. В 1/8 фіналу каталонці поступилися ПСЖ (1:4, 1:1).

Читайте також: Ла Ліга: «Барселона» вириває перемогу у «Вальядоліда» і наближається до лідера

«Реал» - «Барселона». Прогноз

Без глядачів це класичний матч 50 на 50. Все вирішуватимуть лідери та психологія. Зважаючи на турнірну ситуацію та виліт з ЛЧ, «Барселона» матиме перевагу і може перемогти, якщо безпомилково зіграє біля власних воріт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-