Стали відомі нові дати Ігор Нескорених у Гаазі

Стали відомі нові дати Ігор Нескорених у Гаазі

Укрінформ
Організатори Ігор Нескорених оголосили нові дати проведення спортивної події. Як передає кореспондент Укрінформу в Гаазі, Ігри Нескорених у Нідерландах відбудуться 16-22 квітня 2022 року.

«Ігри Нескорених пройдуть у Гаазі з 16 по 22 квітня 2022 року», - йдеться на офіційному сайті.

Зазначається, що участь у заході візьмуть понад 500 учасників з 20 країн.

Як повідомляв Укрінформ, фонд Ігор Нескорених і Організаційний комітет Ігор Нескорених у Гаазі оголосили про рішення перенести змагання на 2022 рік у зв’язку з карантинними обмеженнями.

Водночас український оргкомітет Ігор Нескорених з підготовки збірної України ухвалив низку рішень щодо продовження роботи над проєктом та розвитку спортивної реабілітації ветеранів.

Читайте також: Національні «Ігри нескорених» переносять зі столиці у Черкаси

«Ми всіляко підтримуємо фізкультурні та спортивні заходи, пишаємося мужністю та мотивацією їх учасників. Приклад Ігор Нескорених допомагає багатьом захисникам та захисницям України здобувати перемоги над власними життєвими обставинами і випробуваннями», - сказала міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

На її думку, держава має організувати сучасний, ефективний менеджмент у сфері адаптації ветеранів до мирного життя, невід’ємною складовою якої є участь у фізкультурних та спортивних заходах.

Ігри Нескорених-2020 мали пройти 9-16 травня 2020 року в нідерландському місті Гаага. Україна втретє мала брати участь у змаганнях. Українська збірна на Іграх Нескорених-2018 виборола 20 медалей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-