Матчі Євро-2020 у Бухаресті за участю України пройдуть із глядачами

Матчі Євро-2020 у Бухаресті за участю України пройдуть із глядачами

Укрінформ
Національний стадіон Бухареста під час футбольного Євро-2020 у червні може бути заповнений глядачами на 25 відсотків (13 тисяч місць).

Про це виданню Digi24 повідомив міністр спорту Румунії Едуард Новак, передає Укрінформ. 

"Це дуже добрі новини. Цей сигнал є невеликою перевагою перед обличчям пандемії. Ми вклали багато грошей у цей проект. Це найбільший спортивний захід, організований у Румунії, і я радий, що Бухарест приєднується до інших міст, які вже підтвердили, що дозволяти заповнити арени на 25 процентов. Кожен глядач повинен пред'явити сертифікат, який підтверджує, що він вилікувався від коронавірусу або був вакцинований. Кожен квиток міститиме дату й час, коли глядач  має  бути присутнім на стадіоні, аби уникнути скупчення людей біля входу на арену", - заявив міністр спорту.

Як повідомлялося, на Національному стадіоні Бухареста відбудуться три матчі групи С Євро-2020: Австрія - Північна Македонія (13 червня), Україна - Північна Македонія (17 червня) та України - Австрія (21 червня).

Читайте також: 20 квітня УЄФА назве список міст, в яких пройде Євро-2020

На цій же арені 28 червня запланований поєдинок 1/8 фіналу турніру між переможцем групи F та 3-м місцем у квартетах A/B/C.

Foto: Profimedia Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-