Українські поліцейські допомагатимуть катарським на ЧС-2022 з футболу - Зеленський

Українські поліцейські допомагатимуть катарським на ЧС-2022 з футболу - Зеленський

Укрінформ
Українські поліцейські допомагатимуть забезпечувати безпеку на вулицях Катару під час чемпіонату світу з футболу у 2022 році.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський в відеокоментарі, наданому Укрынформу.

"Наступного року буде чемпіонат світу з футболу у Державі Катар. Ми підписали всі документи, наші поліцейські поїдуть допомагати у забезпеченні безпеки на вулицях Катару протягом чемпіонату світу", - сказав глава української держави.

Він підкреслив, що українці мають пишатися такими речами, адже, за його словами, на такі заходи "наших беруть як найкращих".

Як поінформував у Твітері міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, прем’єр Катару високо оцінив готовність України надати підтримку під час проведення чемпіонату світу з футболу 2022. 

“Прем’єр-міністр - міністр внутрішніх справ Держави Катар високо оцінив готовність України надати підтримку під час проведення FIFAWorldCup. Невдовзі обговоримо та затвердимо формат і вектори співпраці. Готові сприяти та ділитися досвідом”, - зазначив Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський із дружиною 5 квітня перебувають з офіційним візитом у Державі Катар.

Читайте також: Кваліфікація чемпіонату світу-2022 з футболу. Результати матчів третього туру

Фінальний етап 22-го чемпіонату світу з футболу пройде у Катарі з 21 листопада по 18 грудня 2022 року.

На фото: стадіон "Аль-Джануб" у Катарі/fifa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-