«Пробіг під каштанами» цьогоріч відбудеться ще й онлайн

«Пробіг під каштанами» цьогоріч відбудеться ще й онлайн

Укрінформ
Щорічний благодійно-спортивний проєкт в Україні «Пробіг під каштанами» цього року відбудеться у двох форматах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба проєкту.

"Організатори благодійного проєкту готують два формати проведення 28-го «Пробігу під каштанами» 30 травня 2021 року. Offline на старт можна долучитися на Майдані Незалежності, при цьому дотримуватися правил гігієни – обов'язковим. Є правильно одягнена маска та дотримання відстані між учасниками, вітається наявність дезінфекторів та/або рукавиць у відвідувачів, окуляр, власних багаторазових пляшок з водою", - йдеться у повідомленні.

Також планується online формат, до якого зможуть долучитися всі охочі не залежно від часу та місця участі. Для цього необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток Strava, зареєструватися в ньому та долучитися до групи «Пробіг під каштанами».

Читайте також: У Харкові на благодійному марафоні зібрали кошти на ремонт центру для «дітей сонця»

У день заходу потрібно буде до 11:00 вийти на прогулянку або пробіжку, відкрити додаток, натиснути старт, через 5 км – фініш. Також можна зробити фото з пробіжки, завантажити його в додаток і зберегти результати старту. Зазначається, що всі учасники будуть відображені в рейтинговій таблиці із зазначенням локації, маршруту та даних по пробіжці.

Зареєструватися на пробіг можна наступним чином: на сайті до 25 травня, в офісі у будні в період 11–25 травня з 11:00 до 20:00 за адресою м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4, вхід з двору, а також на Майдані Незалежності 30 травня з 7:30 до 10:00.

Читайте також: Мінмолодьспорту приймає пропозиції за програмою Президента «25 спортивних магнітів»

Як повідомлялось, минулого року з міркувань безпеки 28-й «Пробіг під каштанами» перенесли на 30 травня 2021 року. У 2020 році пробіг відбувся онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-