В УХЛ починається найцікавіше – битва за титул

В УХЛ починається найцікавіше – битва за титул

Фото
Укрінформ
Колишні хокеїсти й експерти підбили підсумки регулярного чемпіонату УХЛ і дали прогноз на плей-офф.

Сьогодні, 19 березня, в приміщенні PMHUB відбувся перший цього року Експерт-клуб. На ньому підбили підсумки регулярного чемпіонату Українського хокейної ліги (УХЛ) за підтримки Parimatch. Запрошені гості оцінили рівень чемпіонату, можливу інтригу в плей-офф і окреслили подальший розвиток УХЛ в період пандемії.

Читайте також: УХЛ: «Донбас» розгромив «Краматорськ», «Сокіл» програв «Кременчуку»

«Судячи з досвіду, кожен, хто виходить у плей-офф, має шанси на перемогу. Кожен може обіграти кожного. Починаючи з «Донбасу» і закінчуючи «Білим Барсом» – всі можуть перемогти», - сказав легендарний хокеїст Олексій Житник.

«Якість гри можна виміряти на довгій дистанції і за підсумками регулярного чемпіонату видно, що якість хокею в УХЛ зросла. Стосовно інтриги на плей-офф: захистити титул важче, аніж виграти його. Хочу, аби у плей-офф мала місце інтрига», - висловився журналіст Данило Вереітін.

Читайте також: УХЛ: «Дніпро» переміг «Маріуполь», «Крижані Вовки» обіграли «Білий Барс»

Експерти безпосередньо на заході прокоментували виступи команд УХЛ протягом регулярного чемпіонату. «З точки зору розшарування ліги, то можна виділити середній клас – «Краматорськ» та «Дніпро» і трійку лідерів. Сподіваюся, що наступного сезону у нас буде 10 команд, більше колективів середнього класу, ще більше конкуренції й інтрига»,  -  сказав Данило Вереітін.

Найбільше уваги приділили феномену відродженого «Сокола». «Ми дали грати молоді і отримали хороший результат. «Сокіл» – юний колектив, який виявився дуже конкурентним. Регулярний чемпіонат закінчився і кожен залишається на тому місці, на якому заслужив бути. Це був один з найцікавіших сезонів УХЛ: багато непередбачуваних рахунків і результатів ігор», - поділився думками екс-гравець НХЛ Дмитро Христич.

Читайте також: УХЛ: «Сокіл» переміг «Білий Барс», «Краматорськ» обіграв «Маріуполь»

Генеральний директор УХЛ Сергій Варламов підсумував регулярний чемпіонат: «Я вважаю, що сезон пройшов успішно. Команди подарували багато сюрпризів. Сподіваюся, у нас будуть якісні битви в плей-офф. На жаль, в деяких регіонах хокеїсти гратимуть без вболівальників, але сподіваюся, що ми вийдемо з цієї ситуації і все буде добре».

«Презентуючи хокейний Експерт-клуб ми розширюємо наше партнерство з УХЛ. Ми співпрацюємо з Українською хокейною лігою вже п'ять років і за цей час нам вдалося домогтися гарних результатів. Багато в чому завдяки тому, що в УХЛ працює професійна команда менеджерів.

У чемпіонаті УХЛ Паріматч з цього сезону з'явилися відразу три новачки, київський «Сокіл», «Краматорськ» і «Маріуполь». Інтерес до хокею в цих містах зростає, також ми вже в цьому році встигли провести «Тренування із зіркою» в Києві та Маріуполі, а також у Тернополі. На цьому Parimatch і УХЛ не зупиняються, у нас ще є чим порадувати уболівальників», - зазначив представник Parimatch Вадим Місюра.

Читайте також: Річний звіт УХЛ: досягнення і пропозиції

Нагадаємо, «Донбас» завершив регулярний чемпіонат УХЛ на першому місці - 76 пунктів після 42-х зіграних матчів. В трійці лідерів також «Кременчуг» (66 очок) і «Сокіл» (62 пункти).

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-