Прогноз Олександра Шовковського на матчі Кубка Англії

Прогноз Олександра Шовковського на матчі Кубка Англії

Аналітика
Укрінформ
«Манчестер Сіті» і «Манчестер Юнайтед» пройдуть у півфінал в непростих поєдинках.

Цими вихідними відбудуться матчі чвертьфіналу Кубка Англії. Найцікавіші пари: «Евертон» - «Манчестер Сіті» та «Лестер» - «Манчестер Юнайтед», в обох випадках офіційним беттінг-партнером господарів поля є Parimatch. Чим можуть завершитися ці протистояння аналізує експерт Parimatch Олександр Шовковський.

Читайте також: «Манчестер Сіті» обіграв «Боруссію» і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Прогноз на матч «Евертон» - «Манчестер Сіті»: гості заб’ють 1.5 голів. Коефіцієнт 1.5

Цього сезону в цьому турнірі «Евертон» здобув лише одну перемогу в основний час, перегравши «Шеффілд Юнайтед» (3:0). На двох інших стадіях Кубка Англії команда з Ліверпуля проходила своїх суперників в додатковий час - «Ротергем» (2:1) і «Тоттенгем» (5:4). Всі три матчі в цьому розіграші Кубка Англії команда провела на «Гудісон Парк», всього ж «Евертон» не програє на своєму полі в турнірі протягом 4 матчів (2 перемоги і 2 нічиї в основний час).

У цьому розіграші Кубка Англії «Городяни» виграли в 3 матчах, забивши в кожному з них по 3 голи. При цьому команді Гвардіоли щастило з жеребом – жодного суперника з АПЛ. «Ман Сіті» виграв 13 з 14 останніх матчів в Кубку Англії, програвши лише «Арсеналу». На виїзді в цьому турнірі у «Городян» серія з 6 поспіль перемог в основний час.

«Евертон» - «Ман Сіті». Прогноз

Господарі матимуть перевагу на початку зустрічі і можуть навіть вийти вперед. Втім, за рахунок класу і глибини складу «Городяни» дотиснуть суперника і пройдуть далі.

Читайте також: АПЛ: «МЮ» мінімально обіграв «Вест Гем»

Прогноз на матч «Лестер» - «Манчестер Юнайтед»: гості пройдуть далі. Коефіцієнт 1.7

Цього сезону в Кубку Англії «Лестер» здобув 3 перемоги із загальним рахунком 8:1. Команда Брендана Роджерса пройшла два клуби Чемпіоншипа – «Сток Сіті» (4:0) і «Брентфорд» (3:1) та представника АПЛ – «Брайтон» (1:0). «Лестер» виграв 6 з 7 останніх матчів в турнірі (1 поразка в основний час). На своєму полі «Лестер» програв лише 1 з 8 попередніх поєдинків Кубка Англії (5 перемог, 2 нічиї).

В Кубку Англії «Червоні дияволи» усі 3 матчі цього сезону провели на своєму полі. МЮ пройшов представника Чемпіоншипа «Вотфорд» (1:0) і подолав колег по АПЛ – «Ліверпуль» (3:2) і «Вест Гем» (1:0 в додатковий час). В 9 останніх матчах Кубка Англії в основний час команда здобула 5 перемог (3 нічиї, 1 поразка). На виїзді МЮ в цьому турнірі не програє в основний час протягом 4 матчів (2 перемоги, 2 нічиї).

«Лестер» - МЮ. Прогноз

В другому таймі (а за потреби і в овертаймі) гості матимуть перевагу і дотиснуть «Лестер». Головні умови перемоги МЮ - безпомилковий захист та трохи везіння на стандартах.

Фото: сайт ФК "Евертон"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-