У Києві заборонили відвідування футбольних матчів: «Шахтар» прийме «Рому» без глядачів

У Києві заборонили відвідування футбольних матчів: «Шахтар» прийме «Рому» без глядачів

Укрінформ
Спочатку планувалося допустити до 14 тисяч уболівальників.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) заборонила проведення футбольних матчів у Києві з глядачами до стабілізації епідеміологічної ситуації в столиці України, повідомляється на офіційному сайті КМДА, передає Укрінформ.

Заборона стосується також міжнародних змагань, тому «Шахтар» завтра прийме «Рому» в Лізі Європи при порожніх трибунах.

«У столиці ситуація з поширенням хвороби - важка. Щодня збільшується кількість хворих, у тому числі і тих, хто потребує госпіталізації. Лікарні заповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані і потребують кисневої підтримки» - кажуть у повідомленні.

«При цьому завтра в столиці заплановано великий футбольний матч, на який з усієї країни з'їдуться вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. Ми повинні цього не допустити», - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Спочатку планувалося, що матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між «Шахтарем» і «Ромою» відвідають не більше 14 тисяч глядачів. Раніше в столиці України «гірники» грали з глядачами з «Маккабі» Тель-Авів (1:0), а «Динамо» при вболівальниках приймало в Лізі Європи «Брюгге» (1:1) і «Вільярреал» (0:2) .

Читайте також: Фонсека: ми не сподіваємося здобути результат малою кров'ю

Нагадаємо, «Шахтар» прийме «Рому» в Києві завтра о 19:55. У першому матчі «гірники» програли з рахунком 0:3.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-