Луїш Каштру: Результат гри з «Ромою» не відображає характер матчу

Луїш Каштру: Результат гри з «Ромою» не відображає характер матчу

Укрінформ
Головний тренер футболістов донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував гостьову поразку від італійської "Роми" (0:3) у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Наставник українського клубу, зокрема, поскаржився на те, що його підопічні не реалізували чотири явні гольові моменти, повідомляє пресслужба ФК "Шахтар". 

"Вирішальними були чотири хвилини, коли ми пропустили два м'ячі - з 73-ї по 77-у. Перед другим голом начебто був фол в нашу користь. Потім пропустили м'яч з кутового. Ми не реалізували чотири явні моменти, які створили. Ми робили все для того, аби забивати м'ячі на виїзді. Це було дуже важливо. Думаю, що результат гри не до кінця справедливий і абсолютно не відображає характер матчу. У першому таймі була досить збалансована гра. Але статистика - це статистика, нині вона нічого не означає, усі дивляться на результат. Але ж були й 60 відсотків тримання м'яча, і атаки, які ми провели...", - заявив Луїш Каштру.

Читайте також: «Шахтар» програв «Ромі» у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА

Поєдинок у відповідь пройде на київському НСК "Олімпійський" 18 березня, початок о 19.55. Переможець протистояння за сумою двох матчів отримає путівку до 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-