У трьох українських легкоатлеток на ЧЄ в Торуні виявили коронавірус

У трьох українських легкоатлеток на ЧЄ в Торуні виявили коронавірус

Укрінформ
На ізоляцію відправились Аліна Логвиненко, Анна Рижикова і Катерина Климюк.

У трьох представниць збірної України з легкої атлетики, які виступали на чемпіонаті Європи в польському Торуні, виявлений коронавірус. Позитивні тести здали Аліна Логвиненко, Анна Рижикова і Катерина Климюк. Вчора, 7 березня, двоє останніх бігли естафету 4х400 метрів, повідомляє XSport.

Спортсменки мали прибути в Україну сьогодні, 8 березня, але вирушили на ізоляцію в Польщі. Разом з хворими на ізоляцію вирушила українська спринтерша Вікторія Ратникова, яка жила разом з Климюк.

Читайте також: ЧЄ з легкої атлетики: українські висотниці виграли «золото» і «срібло»

Тренер збірної України з легкої атлетики В'ячеслав Тиртишник розповів про ситуацію з українками, які здали позитивний тест на коронавірус: «Їх перевезли в готель, там все нормально. Звичайно, виходити поки нікуди не дозволяють. Ми будемо все робити для того, щоб якомога швидше їх забрати. Сподіваюся, що через п'ять днів будуть вже негативні тести. Але за правилами, які там встановлені, вони повинні провести там десять днів».

Як повідомляв Укрінформ, Україна виборола 3 медалі (з них дві золоті) на ЧЄ з легкої атлетики у приміщенні в Торуні. Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко виграли «золото» і «срібло» у стрибках у висоту, а Марина Бех-Романчук виграла «золото» у стрибках у довжину.

Фото: European Athletics

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-