Збірна України з тенісу приймає матчеву зустріч з Ізраїлем у Кубку Девіса

Збірна України з тенісу приймає матчеву зустріч з Ізраїлем у Кубку Девіса

Укрінформ
На корті Marina Tennis Club у селі Погреби Київської області 5-6 березня відбудеться тенісний матч Першої Світової групи Кубка Девіса між чоловічими збірними України та Ізраїлю.

У перший ігровий день Ілля Марченко зустрінеться з Даніелем Цукерманом, а Сергій Стаховський зійдеться з Еданом Лешемом, передає Укрінформ.

6 березня відбудеться парна зустріч Данило Калениченко/Денис Молчанов - Йонатан Ерліх/Ішай Оліель, а також протистояння Ілля Марченко - Едан Лешем, Сергій Стаховський - Даніель Цукерман.

Вісім команд із найвищим рейтингом (за станом на 20 вересня 2021 року), які виграють свої матчі у Першій Світовій групі, автоматично пройдуть до числа учасників кваліфікації Фіналу Кубка Девіса в 2022 році.

Читайте також: Медведєв: З упевненістю дивимося на матч Кубка Девіса Україна - Ізраїль

Чотири команди з нижчих рейтингом, які також виграють свої матчі на цьому етапі, проведуть додаткові зустрічі у листопаді. Дві команди-переможниці також потраплять до списку учасників кваліфікації. Дві переможені збірні, як і інші команди, які поступилися на етапі Першої Світової групи-2021, зіграють у плей-офф Першої Світової групи-2022.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-