Циганков травмувався в матчі з «Колосом»

Циганков травмувався в матчі з «Колосом»

Укрінформ
Футболіст залишив поле в середині першого тайму.

Півзахисник «Динамо» Віктор Циганков отримав травму в матчі 1/4 фіналу Кубка України проти «Колоса», повідомляє Укрінформ.

Півзахисник був замінений на Жерсона Родрігеса в середині першого тайму. Після надання медичної допомоги Циганков без допомоги медиків покинув поле. 

«Травма Циганкова? Подивимося завтра. Навіть лікар не може відразу після гри визначити серйозність травми. Сподіваємося, що Віктор зможе повернутися на поле в грі з «Вільярреалом». Команді він дуже потрібен, і ми будемо робити все можливе, щоб він повернувся на поле якомога швидше», - сказав після матчу тренер «Динамо» Мірча Луческу.

Циганков є найкращим бомбардиром «Динамо» в поточному сезоні. Вінгер біло-синіх забив 12 голів і віддав 8 результативних передач у всіх турнірах. Циганков також лідирує в бомбардирських перегонах чемпіонату України з 10 голами.

Читайте також: «Динамо» в серії пенальті обіграло «Колос» у чвертьфіналі Кубка України

Нагадаємо, «Динамо» в серії пенальті перемогло «Колос» і вийшло у півфінал кубку України. В інших півфінальних зустрічах «Агробізнес» зіграє з «Шахтарем», а «Дніпро-1» прийме «Олександрію». Початок матчів – о 19:00.

Першим півфіналістом Кубка стала Зоря. Луганчани обіграли Верес (2:1).

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-