Будуть торги: сторони Усика і Джойса не домовилися

Будуть торги: сторони Усика і Джойса не домовилися

Укрінформ
У лютому стане відома дата проведення аукціону на організацію бою Усик - Джойс.

В кінці січня Всесвітня боксерська організація (WBO) відправила листи промоутерам Усика і Джойса, українцеві Олександру Красюку та британцеві Френку Уоррену, де повідомила, що у сторін є 15 днів домовитися про фінансові умови організації бою за титул тимчасового чемпіона WBO в суперважкій вазі, повідомляє klitschko- brothers.com, передає Укрінформ.

Якщо промоутерські компанії не зможуть цього зробити, будуть оголошені торги. І організатором боксерського шоу стане компанія, яка запропонує більш високу суму призового фонду. Днями закінчується термін, наданий WBO.

«Пропозиція Френка Уоррена К2 Promotion не відповідає вимогам ринку, тому ми будемо чекати проведення торгів», - зазначив Олександр Красюк.

«У ЗМІ вже з'явилася квітнева дата бою. Вона не відповідає дійсності. Дату бою буде визначати компанія, яка виграє торги», - додав промоутер Усика.

Поєдинок має відбутися протягом 90 днів після підписання контракту.

Читайте також: Паркер: Ставлю на Усика в бою із Джойсом, хоча британець може здивувати

Нагадаємо, що WBO вже проінформувала промоутерів Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі, що переможець їх бою протягом 180 днів повинен зустрітися з переможцям поєдинку Усик - Джойс. В іншому випадку титул WBO буде оголошений вакантним.

Фото: matchroomboxing.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-