Прогноз на бій Макгрегор - Пуар'є

Прогноз на бій Макгрегор - Пуар'є

Аналітика
Укрінформ
В головному бою UFC 257 чекаємо на повернення легенди.

У ніч на 24 січня в рамках серії боїв UFC 257 відбудеться повернення в октагон легендарного Конора Макгрегора. Амбасадор Parimatch зустрінеться з Дастіном Пуар'є, якого вже перемагав у 2014 році. Тоді ірландець виграв нокаутом вже в першому раунді, для цього йому знадобилося менше двох хвилин. Шанси Макгрегора на перемогу і зараз відмінні - 70%, за оцінками аналітиків Parimatch.

Конор напередодні поєдинку згадав свій попередній бій з Дастіном і сказав, що відтоді багато чого змінилося. Ірландець зазначив, що цього разу трештоку не буде і зустрінуться в октагоні двоє дорослих чоловіків. Більш того, Макгрегор висловив повагу до Пуар'є за ​​його діяльність, пов'язану з благодійністю.

Ця сутички не буде титульною, але переможець поєдинку отримає можливість виграти титул чемпіона в легкій вазі вже в наступному бою. Нагадаємо, що в минулий раз бійці зустрічалися в напівлегкій ваговій категорії.

Читайте також: Макгрегор втретє оголосив про завершення кар’єри

З роками Пуар'є лише додав і став більш серйозним суперником для Макгрегора. Він, як і Конор, віддає перевагу роботі в стійці. Втім, один з спаринг-партнерів американця заявив, що останнім часом Дастін багато часу став приділяти боротьбі і після серії ударів іноді намагається перевести супротивника в партер. Ось тільки чи вистачить цих навичок, щоб здивувати Макгрегора? Тому, швидше за все, нас чекає протистояння двох яскравих шульг в стійці.

Пуар'є вольовий боєць, витривалий, але багато пропускає. У бою з Макгрегором це може стати дуже серйозною проблемою. А ось якщо вдасться дотягнути Конора до пізніх раундів, то тоді у Дастіна може з'явитися непогана перевага. Там він зазвичай виглядає набагато свіжішим за  Макгрегора, у якого знову був тривалий простій в кар'єрі.

Втім, Макгрегор, без сумніву залишається головним претендентом на перемогу. Він, швидше за все, зіпсує свято Пуар'є, у якого 19 січня був день народження. При цьому не варто сумніватися, що нас чекає дійсно яскраве шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-