Матч Прем'єр-ліги «Інгулець» - «Шахтар» скасовано

Матч Прем'єр-ліги «Інгулець» - «Шахтар» скасовано

Оновлено
Укрінформ
Поєдинок між футболістами «Інгульця» (Петрово) і донецького «Шахтаря» сьогодні не відбудеться.

Як стало відомо FootBoom, проведення поєдинку 13-го туру чемпіонату України «Інгулець» - «Шахтар» скасовано, передає Укрінформ.

Таке рішення було прийнято на передматчевій нараді, яка відбулася вранці, вивчивши ситуацію, що склалася на стадіоні «Зірка» в Кропивницького, де «Інгулець» приймає своїх суперників.

Головна причина полягає в неготовності футбольного поля. Відповідні служби арени не забезпечили своєчасне включення підігріву, а також не провели підготовчі роботи - поле не було навіть накрите плівкою. А з огляду на те, що в останні дні температура опустилася нижче нуля і випали опади, трав'яне покриття виявилося в катастрофічному стані, перетворившись на ковзанку.

Цю інформацію підтвердив офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ).

Рішення про долю матчу прийме Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ.

До слова, в сусідній Олександрії поєдинку «містян» з луганською «Зорею» ніщо не загрожує, тому що на стадіоні «Ніка» поле було завбачливо накрите плівкою, а також забезпечений підігрів газону.

Читайте також: Львівський «Рух» здобув першу перемогу у Прем'єр-лізі

«Інгулець», теоретично, міг передбачити перенесення гри на іншу арену. Наприклад, чернігівська «Десна» у неділю прийме «Маріуполь» в Києві, а не в рідному місті, де поле на стадіоні ім. Ю.Гагаріна не готове до проведення матчу. З цієї ж причини команда Олександра Рябоконя 16 грудня візьме «Зорю» в 1/8 фіналу Кубка України також в столиці на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Фото - Footboom.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-