Лідер збірної України пропускає київський чемпіонат Європи з художньої гімнастики

Лідер збірної України пропускає київський чемпіонат Європи з художньої гімнастики

Фото
Укрінформ
Влада Нікольченко не готова до турніру через стрес.

Старший тренер збірної України з художньої гімнастики Ірина Дерюгіна заявила, що лідер збірної команди України Влада Нікольченко не виступатиме на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, повідомляє Укрінформ.

«У Влади Нікольченко стрес. Вона не готова виступати на цьому турнірі, тому ми прийняли важке рішення не включати її в команду на чемпіонат Європи», – з сумом зазначила Ірина Дерюгіна на пресконференції присвяченій старту чемпіонату Європи.

«Дівчатка з 23-х країн світу, які приїдуть на турнір, рятують художню гімнастику. А столичний Палац спорту буде красенем на цьому чемпіонаті Європи» – додала Ірина Дерюгіна.

Читайте також: Ірина Дерюгіна, президентка Федерації художньої гімнастики України, головна тренерка збірної

У Києві в приміщенні PMHUB представили збірну України з художньої гімнастики перед 36-м чемпіонатом Європи. Він пройде в столиці України з 26 по 29 листопада в Палаці спорту. Окрім Ірини Дерюгіної пресконференцію відвідали президент Європейської гімнастики Фарід Гаїбов, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

«Для нас це відмінна можливість провести європейську першість на вищому рівні і подарувати людям справжнє свято. Завдання бренду Parimatch – продовжувати заряджати людей позитивними емоціями й розширити обрії партнерства. Як меценат українського спорту ми розуміємо, наскільки зараз важлива роль соціально-відповідального бізнесу в розвитку спорту. Ми впевнені, що і гімнастки, і вболівальники отримають масу позитиву від проведення цього турніру», – прокоментував представник Parimatch Вадим Місюра.

«Ми, спортсмени, несемо частинку української самобутності у світ. Хочу, аби гімн України лунав на чемпіонаті Європи якомога частіше. Чемпіонат відбувається не завдяки, а всупереч. Всім удачі», – підтримала нашу команду призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Як повідомляв Укрінформ, Parimatch став титульним партнером чемпіонату Європи з художньої гімнастики-2020, який відбудеться у Києві з 26 по 29 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-