Букмекери дали прогноз на матч Ліги Європи УЄФА «Зоря» - АЕК

Букмекери дали прогноз на матч Ліги Європи УЄФА «Зоря» - АЕК

Укрінформ
5 листопада футболісти луганської «Зорі» проведуть у Запоріжжі матч 3-го туру групової стадії Ліги Європи проти грецького АЕКа.

Букмекери в цьому поєдинку віддають невелику перевагу гостям, за яких, до слова, виступають українці Дмитро Чигринський та Євген Шахов, передає Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill ставки на перемогу луганчан приймає з коефіцієнтом 3,10, на нічию - 3,30, на виграш АЕКа - 2,30.

Команди раніше жодного разу не зустрічалися між собою в єврокубках. На нинішній груповій стадії Ліги Європи обидва клуби статували невдало. Турнірне становище у квартеті G: "Лестер" (Англія) - 6 очок, "Брага" (Португалія) - 6, "Зоря" - 0, АЕК - 0.

На матчі працюватиме шотландська бригада суддів на чолі з Вільямом Коллумом. Головному арбітру допомагатимуть лайнсмени Девід Макгірхі та Шон Керр, четвертий арбітр - Ніколас Волш.

Читайте також: Матч Ліги Європи УЄФА "Зоря" - АЕК пройде у Запоріжжі без глядачів

Поєдинок "Зоря" - АЕК відбудеться у четвер на "Славутич-Арені" без глядачів на трибунах. Початок матчу - о 22.00. У прямій трансляції зустріч покаже телеканал "Футбол 2".

Фото: zarya-lugansk.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-