Команда ТК Футбол – володар Parimatch Media Cup

Команда ТК Футбол – володар Parimatch Media Cup

Укрінформ
У Києві відбувся турнір серед кращих спортивних журналістів України.

У столичному Місті спорту відбувся другий щорічний футбольний турнір Parimatch Media Cup для спортивних журналістів. Змагання були організовані Parimatch спільно з Асоціацією спортивних журналістів України, повідомляє Укрінформ.

За головний трофей боролися 8 команд, 60 учасників, серед яких були представники понад 20 ЗМІ: sport.ua, segodnya.ua, football.ua, X-sport, tribuna.com, канали Футбол, ICTV, UA Перший, KyivLive. У зв'язку з карантинними обмеженнями змагання пройшли з усіма необхідними заходами безпеки.

Читайте також: В онлайн-бібліотеці Parimatch нове видання

Турнір, як і в минулий раз, вийшов досить напруженим. Фіналісти попереднього Parimatch Media Cup, збірна спортивних журналістів України і колектив ТК Футбол, зійшлися в півфіналі. Основний час завершився внічию 2:2, після чого команда телеканалів виграла в серії пенальті.

У фіналі ж ТК Футбол зіграв з командою tribuna.com. Перед цим суперники встигли зустрітися в групі, але сильнішого не виявили, матч завершився внічию 2:2. У вирішальній же грі сильнішими виявилися телевізійники - 3:0. Також футболіст ТК Футбол Віталій Місюра отримав приз кращого гравця турніру. Кращим голкіпером був визнаний його партнер по команді Євген Кучін. Кращим бомбардиром з сімома голами став Костянтин Степанюк з tribuna.com. А як кращого тренера нагородили Андрія Сеньківа, також представника tribuna.com.

«Ми знаємо, наскільки всі скучили за такими живим заходам. І було приємно провести турнір, щоб ще раз насолодитися святом футболу, відчути смак спортивної боротьби і зарядитися перемогою. Спортивна журналістика має величезне значення в розвитку спорту. У цій професії безліч справжніх патріотів своєї справи, які сьогодні показали, що не лише вміють якісно висвітлювати спортивні події, їм самим є що показати на футбольному полі», - розповів представник Parimatch Вадим Місюра.

«Це те що потрібно, щоб в такий непростий час тримати всіх в оптимістичною формі. Ми, представники ЗМІ, тісніше знайомимося, спілкуємося. А то ж зазвичай перетинаємося тільки по роботі. А футбол завжди об'єднує. І сьогодні Parimatch теж нас об'єднав», - похвалив організаторів турніру заслужений журналіст України Валентин Щербачов, який грав у складі збірної спортивних журналістів України.

Читайте також: Parimatch - офіційний беттінг партнер La Liga в Україні

Його підтримав і кращий гравець турніру Віталій Місюра (команда ТК Футбол): «Цей турнір, відмінна можливість поспілкуватися з колегами. І ми дуже вдячні Parimatch, тому що подібний турнір помер років 10 назад, а тепер його для нас воскресили. Матчі були такі, що їх можна було і по телебаченню транслюватимуть. Емоції просто зашкалювали».

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-