2021 року Київ прийме відбірковий турнір Євроліги з пляжного футболу

2021 року Київ прийме відбірковий турнір Євроліги з пляжного футболу

Укрінформ
Міжнародна федерація пляжного футболу затвердила рішення, згідно з яким відбірковий турнір Суперфіналу Євроліги пройде 20-25 липня наступного року у  київському центрі "Місто спорту".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба УАФ. 

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко так прокоментував цю новину: "Для нашої країни, особливо у складний період пандемії коронавірусу, це визначна подія. Це буде великий поштовх до розвитку та популяризації нашого виду спорту. Наша збірна посідає одну з провідних позицій у Європі, а цей турнір стане справжнім ковтком свіжого повітря. Наша база в Києві має хороший рівень розвитку інфраструктури, але те, що ми прийматимемо відбір до Суперфіналу Євроліги, дозволить зробити додаткові інвестиції в реконструцію поля та роздягалень, а також обновити антураж стадіону. І для збірної України буде додатковий стимул. Ми виступатимемо перед власними уболівальниками, тож підготуватися до нового сезону маємо особливо фундаментально. Проведення цього турніру - це однозначний плюс, і таку новину ми зустріли з великою радістю".

Читайте також: Жеребкування чемпіонату світу з футболу у зоні УЄФА пройде 7 грудня

Як повідомлялося, збірна України з пляжного футболу у вересні взяла участь у Суперфіналі Євроліги-2020 у португальському місті Назаре. Підопічні Миколи Костенка посіли третє місце, пропустивши вперед лише команди Португалії та Швейцарії.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-