Футбольне Євро-2020 серед юнацьких збірних U19 не відбудеться

Футбольне Євро-2020 серед юнацьких збірних U19 не відбудеться

Укрінформ
Виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій ухвалив рішення скасувати елітний раунд і фінальний турнір чемпіонату Європи-2019/2020 серед юнаків у віці до 19-ти років.

Такий вердикт оголосили у зв'язку з нестабільною епідеміологічною ситуацією в Європі та проблемами транспортного сполучення, повідомляє пресслужба УАФ. 

В еліт-раунді відбору Євро-2020 мала виступити і збірна України U19, яку очолює Олег Кузнецов. "Синьо-жовті" мали грати з Данією, Латвією та Англією. Поєдинки еліт-раунду раніше були перенесені на листопад.  Фінальний турнір мав пройти у Північній Ірландії у березні 2021 року.

Оскільки ЧЄ-2019/2020 серед юнаків до 19-ти років був також і кваліфікацією до чемпіонату світу U20, який пройде у травні 2021 року, було вирішено, що п'ять європейських путівок дістануться збірним, які посідають перші п'ять місць у рейтингу цієї вікової категорії. 

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Ліги Європи "Лестер" - "Зоря"

Таким чином, на світовій першості серед молоді до 20-ти років Європу представлятимуть Англія, Франція, Італія, Нідерланди та Португалія.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-