Букмекери дали прогноз на матч Ліги націй Україна - Німеччина

Букмекери дали прогноз на матч Ліги націй Україна - Німеччина

Укрінформ
10 жовтня У Києві відбудеться футбольний матч групового етапу Ліги націй УЄФА між збірними України та Німеччини.

Букмекери вважають беззаперечним фаворитом поєдинку титуловану команду гостей, передає Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - компанія William Hill успіх підопічних Андрій Шевченка оцінює коефіцієнтом 11,00, нічию - 5,50, перемогу німецької збірної - 1,24.

Разом з тим, не забуватимемо, що на власному полі українська національна команда не програє вже десять матчів поспіль. У стартовому поєдинку четвертої групи Ліги А підопічні Андрія Шевченка здолали у Львові Швейцарію (2:1), але три дні потому програли в гостях, у Мадриді, іспанцям (0:4).

Турнірне становище у групі А4 Ліги націй після 2-х турів: Іспанія - 4 очки, Україна - 3, Німеччина - 2, Швейцарія - 1.

Під час нинішнього збору українська команда зіткнулася із серйозними кадровими проблемами. Коронавірусом захворіли воротар Андрій Пятов та хавбек Тарас Степаненко (усі футболісти "Шахтаря" пішли на карантин), пізніше позитивні тести здали голкіпери Андрій Лунін та Юрій Паньків. Товариський матч з чемпіонами світу - збірною Франції довелося грати 7 жовтня практично молодіжним складом. Результат - найбільш нищівна поразка у біографії української команди (1:7)...

За всю історію зустрічей проти Німеччини наша національна збірна поки жодного разу не перемогла. Однак попередні очні матчі в Україні (усі - в Києві) незмінно завершувалися унічию: 0:0 (1997 рік), 1:1 (2001-й) і 3:3 (2011-й).

Читайте також: Нам потрібно прогресувати, потрібно грати швидше – Малиновський

Суботню гру обслуговуватиме суддівська бригада з Ізраїлю. Головний арбітр - 39-річний Орель Грінфельд, асистенти - Рой Хассан та Ідан Яркон, четвертий рефері - Галь Лейбович.

Поєдинок пройде на НСК "Олімпійський". Стартовий свисток пролунає о 21.45.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-