Стаховський розповів чому під час матчу знявся з турніру ATP серії Challenger в Чехії

Стаховський розповів чому під час матчу знявся з турніру ATP серії Challenger в Чехії

Укрінформ
Перша "ракетка" України Сергій Стаховський достроково завершив поєдинок 1/8 фіналу турніру Асоціації тенісистів професіоналів (ATP) серії Challenger Tour - Ostrava Open 2020 by Moneta - в Остраві (Чехія) з призовим фондом €132,28 тисячі.

Як повідомляє БТУ, через помилку арбітра Стаховський в матчі другого кола проти німця Матса Мораінга припинив боротьбу за рахунку 1:6, 7:6 (7:4), 0:4, передає Укрінформ.

У третьому сеті за рахунку 3:0 на подачі німецького тенісиста, Стаховський виграв перший м'яч після помилки суперника, але суддя на вишці оголосив рахунок 15:0 на користь Мораінга. Через три розіграші українець спробував нагадати арбітру, що він неправильно веде рахунок, але той свою помилку не визнав. Після довгих обговорень, Сергій прийняв рішення відмовитися від продовження гри.

Читайте також: Марта Костюк вперше вийшла до третього кола US Open

Стаховський прокоментував своє рішення порталу XSPORT.ua.

"Що було, то було... У поразці сам винен. Краще треба було починати третій сет. Так що розганяти конфлікт через помилку арбітра, у мене немає ніякого бажання. Більш того - попросив, щоб дисциплінарні заходи не торкнулися чеського арбітра. помиляються всі. Я з ним /рефері/ добре знайомий, і в цілому він високої кваліфікації. І треба зауважити, що він на початку свого шляху, а я в кінці... Просто перекипіло. Я і так уник чотирьох матчболів в другому сеті, чіплявся за кожен шанс в третьому, але мені відверто не щастило. І тут ще очевидна помилка у веденні рахунку. Звичайно, мене це просто добило. Сказав собі, що з мене вистачить", - підсумував Стаховський.

Фото: БТУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-