Павелко: На футбольні матчі плей-офф УПЛ допустять уболівальників

Павелко: На футбольні матчі плей-офф УПЛ допустять уболівальників

Укрінформ
На матчі плей-офф чемпіонату України за вихід до Ліги Європи УЄФА пройдуть за присутності  уболівальників на трибунах стадіонів. 

Про це за підсумками зустрічі з главою МОЗ Максимом Степановим на сторінці у Facebook повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. 

"Щойно за підсумками нашої робочої зустрічі міністр охорони здоров’я Максим Степанов погодив допуск у тестовому режимі глядачів на матчі плей-оф УПЛ за путівку до другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, які відбудуться 25-го і 29 липня.  Трибуни стадіонів, де пройдуть матчі, буде можливість заповнити на 25%. Звичайно ж, окрім дотримання дистанції, глядачі, як і всі учасники поєдинків, зобов’язані дотримуватись й інших вимог карантинного режиму. Рішення МОЗ - це ще одна надзвичайно важлива перемога українського футболу над COVID-19", - написав Павелко.  

Читайте також: Катерина Монзуль розсудить гру плей-офф "Колос" - "Дніпро-1"

У разі позитивного досвіду проведення цих матчів та за умови сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць. 

Фото: facebook.com/andriy.pavelko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-