Визначився суперник збірної України з кіберфутболу в 1/4 фіналу European Nations Cup

Визначився суперник збірної України з кіберфутболу в 1/4 фіналу European Nations Cup

Укрінформ
Збірна України з кіберфутболу зустрінеться 4 червня з командою Північної Македонії у чвертьфінальному поєдинку міжнародних онлайн-змагань #StayHome European Nations Cup.

Як повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), сьогодні відбулася процедура жеребкування чвертьфінальної стадії міжнародного онлайн-турніру з кіберфутболу #StayHome European Nations Cup в дисципліні PES. Волею жереба суперником збірної України стала команда Північної Македонії. 

У разі успішного виступу у чвертьфіналі в 1/2 фіналу суперником збірної України стане переможець пари Бельгія - Португалія. В інших чвертьфінальних протистояннях зійдуться Сербія і Угорщина, Ізраїль і Чехія.

Читайте також: Збірна України вийшла до чвертьфіналу турніру з кіберфутболу European Nations Cup

Нагадаємо, у турнірі, який організувала Федерація кіберспорту України разом з Європейською кіберспортивною федерацією, стартували команди з 12-ти країн. Він проходить у трьох дисциплінах - CS:GO, League of Legends та Pro Evolution Soccer (PES).

Збірну України з кіберфутболу в дисципліні PES на цих змаганнях представляють три гравці - Віталій Budb_proshe Литвинов, Максим Makson Андрасюк та Ігор Ighor_8 Любчак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-