Matchday: як повернути вболівальників на стадіон

Matchday: як повернути вболівальників на стадіон

Укрінформ
Після зняття обмежень, спричинених карантином, спортивні клуби зіткнуться з новим викликом – виграти боротьбу за глядача в інших розважальних подій, за якими так засумували люди.

У межах освітньої платформи PM Education експерти будуть обговорювати найкращі приклади організації Matchday та роботи з уболівальниками в день проведення спортивного заходу.

26 травня в 16:00 за підтримки ТМ Parimatch відбудеться чергова онлайн-конференція Sports Talk Club. Учасником дискусії стане Максим Краснобаєв, екс-генеральний менеджер футбольного клубу «Динамо» (Брест). У минулому сезоні команда стала чемпіоном Білорусі як на полі, так і за його межами. Клуб добився феноменального росту відвідуваності уболівальників при мінімальних інвестиціях.

Читайте також: Євроліга у суботу обговорить можливий рестарт баскетбольного сезону

Другий гість клубу – Максим Карпій, керівник агентства Sportlab, має величезний досвід організації як великих заходів (Z-Games), так і локальних івентів. Максим проаналізує найкращі міжнародні практики, а також дасть поради про те, як організувати проведення спортивного матчу, щоб глядачі самі хотіли на нього потрапити.

Для того, щоб отримати посилання на безкоштовну трансляцію конференції, необхідно пройти реєстрацію.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-