Комплексні змагання правоохоронців

Комплексні змагання правоохоронців "Динаміада-2020" перенесені на вересень - Корж

Укрінформ
У Фізкультурно-спортивному товаристві "Динамо" України не скасували жодного спортивного заходу, незважаючи на пандемію коронавірусу COVID-19.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив перший заступник Голови ФСТ "Динамо" віце-президент НОК України Віктор Корж.

"Товариство "Динамо" системно працює над реалізацією своїх основних завдань. Це - збереження олімпійського резерву та фізична підготовка військовослужбовців і працівників правоохоронних органів. Тому заплановані на цей рік змагання з олімпійських видів спорту (легкої атлетики, боксу, кульової стрільби, спортивної боротьби, дзюдо) і службово-прикладних видів спорту не скасовані, а перенесені на вересень", - наголосив Віктор Корж.

Читайте також: У товаристві "Динамо" узгодили діяльність осередків організації в умовах пандемії

Чемпіонати ФСТ "Динамо" з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань "Динаміада-2020" серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб пройдуть у гирьовому спорті, боротьбі самбо, поліатлоні, практичній стрільбі та легкій атлетиці (крос).

Читайте також: Товариство "Динамо" передало медслужбі МВС лікарські засоби на понад 1 мільйон гривень

У календарі товариства також змагання з пожежно-прикладного спорту серед збірних команд територіальних організацій, відомчі чемпіонати Державної служби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки, Державної прикордонної служби, Управління державної охорони, Національної гвардії та Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-