Сергій Палкін: В УПЛ через форс-мажор можна залишитися з 12 клубами

Сергій Палкін: В УПЛ через форс-мажор можна залишитися з 12 клубами

Укрінформ
Генеральний директор днецкого футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін поділився думками про стан УПЛ.

В ексклюзивному інтерв'ю телепрограми "Великий футбол" він зазначив, що чемпіонат України серед клубів УПЛ, який перервали через ситуацію з коронавірусом,  наступного сезону можна провести для 12-ти команд.

"Є два враження від УПЛ - позитивне та негативне. Якщо розпочати з позитивного, зазначу" Колос ", який увірвався в УПЛ і закріпився у першій шістці," Десна "на три очки відстає від другого і третього місць," Ворскла "змінює філософію і перезапускается. Ті ж "Карпати" зазнають труднощів, але львівський клуб - це бренд серйозний, з ними завжди складно грати. "Зорю" зазначу, яка показує відмінний футбол.

З негативного: можливі проблеми з коефіцієнтами, тому сьогодні нам потрібно акуратно ставитися до будь-яких рухів, які безпосередньо стосуються УПЛ. Якщо рішення, які ми приймаємо, посилять УПЛ - потрібно робити.

З наступного сезону у нас 14 команд у Прем'єр-лізі, проте це рішення приймалося до коронавврусу. Всі розуміють, що після карантину економіка України серйозно просяде. Це вдарить по клубам. Вважаю, що над цим питанням необхідно серйозно подумати. Наприклад, залишитися з 12-ма клубами з огляду на форс-мажорні обставини. Такої ж думки дотримується й президент "Динамо" Ігор Суркіс", - заявив Палкін.

Читайте також: Футбольні клуби Італії не відновлять тренування до 18 травня

Нагадаємо, перед паузою у чемпіонаті "Шахтар" упевнено лідирував у турнірній таблиці (59 очок), на 13 пунктів випереджаючи "Зорю" та "Динамо".

Фото: footballua.tv.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-