Швидше за все, сезон в Бельгії не дограють – Бацула

Швидше за все, сезон в Бельгії не дограють – Бацула

Укрінформ
Український футболіст каже, що бельгійським клубам невигідно догравати сезон без глядачів.

Захисник «Кортрейка» Андрій Бацула прокоментував можливе відновлення сезону в Бельгії, повідомляє meta-ratings.com.ua.

«Остаточне рішення про те, чи відновиться чемпіонат Бельгії, прийматимуть 4 травня. З ймовірністю у 80 відсотків, швидше за все, сезон в Бельгії не дограють.

Більшість клубів в країні заробляють на продажах квитків на матчі, на пиві, чіпсах. Левова частка доходів у таких клубів, як «Брюгге» і «Андерлехт» - це вболівальники. За один матч вони можуть заробляти до 500 тисяч євро. Тому проводити матчі без уболівальників їм не лише не вигідно, але й затратно. Вони зазнають в такому випадку великих збитків.

Є ймовірність, що масові спортивні заходи з великою кількістю людей в Бельгії заборонять до 31 серпня. Тому новий чемпіонат розпочнеться у вересні. Нам тренер сказав, якщо чемпіонат не дограють, до 15 червня ми всі розійдемося у відпустку», - сказав Бацула.

Читайте також: «ПСЖ» визнали чемпіоном Франції

Бацула виступає за «Кортрейк» з літа 2018 року. У нинішньому сезоні на рахунку 28-річного українця 11 матчів у всіх турнірах.

Нагадаємо, «Кортрейк» посідає 11-е місце турнірної таблиці чемпіонату Бельгії. Першість призупинено через пандемію коронавірусу. Раніше бельгійські клуби відклали голосування про дострокове завершення місцевого чемпіонату.

Фото: kvk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-