Зінченко: Коли прилітаю до збірної, мені не треба перебудовуватися

Зінченко: Коли прилітаю до збірної, мені не треба перебудовуватися

Укрінформ
Черговим гостем проекту #GOnline на сторінці Української асоціації футболу в Instagram став гравець англійського "Манчестер Сіті" та нашої національної збірної України Олександр Зінченко.

Відповідаючи на запитання уболівальників, гравець, зокрема, зазначив, що філософія футболу "МанСіті" та збірної України дуже схожі.

"Гвардіола й Шевченко дуже добре розбираються в тактиці. Як приклад - ми дуже добре вивчили збірну Португалії. Так, десь нам пощастило, у португальців були моменти, поперечка, але ми витиснули максимум, виконали установку тренерів і досягли результату. Філософія гри, розстановка футболістів, контроль м'яча, дистанція, згуртованість на полі - за всіма цими вимогами й показниками Шевченко і Гвардіола дуже схожі. Тому, коли я прилітаю з "Манчестер Сіті" до збірної України, мені не треба перебудовуватися", - сказав футболист. 

Він також назвав прізвище гравця збірної України, який міг би підсилити склад "МанСіт".

Читайте також: В Англії знову підтвердили прагнення дограти футбольний сезон

"Це Микола Матвієнко. Звичайно, йому ще потрібно працювати, розвиватися й прогресувати, - заявив Зінченко. - Конкурент на мою позицію? Є в Україні й інші талановиті хлопці - Циганков, Миколенко. Не хочу обійти когось увагою. Найголовніше - потрапити в хороші руки, до свого тренера, щоб бути у своїй команді й розвиватися".

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-