З 50-ти мільйонів гривень нам залишили лише 4,5 – Бринзак

З 50-ти мільйонів гривень нам залишили лише 4,5 – Бринзак

Укрінформ
Збірна України з біатлону готуватиметься до нового сезону в режимі економії.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів сайту biathlon.com.ua, як пандемія коронавірусу позначилась на фінансування українського біатлону.

«Збори за межами України поки планувати неможливо, оскільки ще не зрозуміло, коли і в яких напрямках відкриють кордони. А вся ситуація з пандемією коронавірусу внесла радикальні зміни в процес підготовки команди.

Читайте також: Санітра очолив жіночу збірну України з біатлону

Почнемо з того, що після внесення змін до державного бюджету на цей рік з 50-ти мільйонів гривень, запланованих раніше, зараз нам залишили лише 4,5 мільйона. Що ми можемо планувати з таким бюджетом? Зрозуміло, що поки тренуватимемось лише в Україні. Але говорити про повноцінну підготовку в таких умовах не доводиться.

Плюс до всього - в зв'язку з економічними труднощами, викликаними пандемією, компанія Реак вже попередила про призупинення виконання своїх спонсорських зобов'язань терміном на один рік. Також під великим питанням і підтримка з боку інших спонсорів. Одним словом, сезон буде складний і працювати доведеться в дуже жорстких умовах», - сказав Бринзак.

Читайте також: Підгрушна і Джима не увійшли до складу збірної України з біатлону на наступний сезон

Нагадаємо, Юрай Санітра офіційно призначений на посаду головного тренера жіночої збірної України. Він поєднуватиме цю роботу разом з підготовкою чоловічої команди.

Крім цього, до нового сезону окремо від збірної тренуватимуться Юлія Джима, Олена Підгрушна і Анастасія Меркушина.

Фото: xsport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-